8 Nisan 2008 Salı

NETSİS ERP YAZILIIMLARI

Netsis Hakkında
İzmir'de Başlayan Yolculuk
Kurumsal yazılım pazarının öncü kuruluşu Netsis, Türk mühendislerinin gücüyle çağdaş ve uluslararası kriterlere uygun çözümler geliştirerek, bugün 150 çalışanı ve 40 çözüm ortağı, 30 bini aşan müşterisi ve 200 binin üzerinde kullanıcısına hizmet veriyor.
Merkezi İzmir’de olmak üzere İstanbul, Ankara, Azerbaycan, Mısır, Ukrayna, İran ofislerinde ve Urla ile İTÜ’deki teknoparklardaki ar-ge üslerinde faaliyetlerini sürdüren Netsis, kullanıcılarına iş süreçlerinin otomasyonuna yönelik bütünleşik çözümler sunuyor. En önemli misyonu Türkiye’den dünyaya yazılım ihraç etmek olan Netsis’in, kurumsal kaynak planlamasından satın alma ve dağıtıma, malzeme yönetiminden üretim planlamaya, insan kaynaklarından müşteri ilişkileri yönetimine uzanan geniş bir çözüm yelpazesi bulunuyor.
Yüzde 100 Türk sermayeli Netsis, geliştirdiği e-iş çözümlerinin yanı sıra, eğitim, uygulama ve danışmanlık hizmetleri de sunuyor.
Deneyimi, KOBİ uygulamaları, her işletmenin yapısına kolayca uyarlanabilecek ürünleri ve özellikle satış sonrası destek hizmetiyle öne çıkan Netsis, aynı zamanda Türkiye’de “yeni kuşak ERP”yi ilk kez geliştiren ve sunan şirket oldu.
Türkiye’deki ilk “yeni nesil ERP” Netsis’ten
Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet veren Netsis, büyük oyuncuların yanı sıra, küçük ve orta ölçekli işletmelere de küresel rekabette söz sahibi olmalarını destekleyecek çözümler sunuyor. Sektör / şirket bazındaki gereksinimlere özel çözümler, mevzuat değişiklerine bağlı uyarlamalar gibi güncel konulardaki manevra hızıyla rakiplerini geride bırakan Netsis, deneyimi, referansları ve “yeni nesil ERP” ürün ailesiyle öne çıkıyor. Netsis yeni nesil ERP çözüm ailesi, Fusion@6, Fusion@6 Standard ve Entegre@6; ses tanıma, radyo frekanslı kimlik belirleme, uydudan konum bulma gibi geleceğin teknolojilerini kurumsal uygulamalarla bütünleştiriyor. E-imza, e-bankacılık uygulamaları, RFID, sesli yanıt sistemleri gibi özellikler de, ERP çözümleri içinde ilk kez Netsis @6 ürünleriyle destekleniyor.
Netsis ayrıca, her biri kendi alanında uzman, bilişim sektörünün sekiz öncü kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Platform 360 üyeleri arasında yer alıyor. Yaratılan sinerji ile özellikle küresel pazarlarda Türk bilişimcilerinin daha çok söz sahibi olmalarının hedeflendiği oluşum, son yılların en önemli stratejik işbirliklerinin başında geliyor
Müşterilerine ERP sistemlerini baştan sona sunabilecek teknoloji ve ürün kapsamına sahip Netsis'in Uzman ERP danışmanı sayısı 2006 yılında 1000'i aşarak bir rekora da imza attı.

Hiç yorum yok: